Моја драга самопослуго

Филм

Моја драга самопослуго

Гледај го бесплатно тука

Достапен секој ден 20-25 октомври. 

Синопсис

Среде извршувањето на рутинските обврски, вработените во една самопослуга наоѓаат простор да ги изразат своите сомнежи и нежности, нивните стравови и неверојатни соништа. Помеѓу тетрапак пакувањата, спакуваните саламчиња и безбедносните камери во една голема самопослуга се преплетуваат хумор, драма, мистерија, романса и квантна физика.

Внатре во ограничениот простор на самопослугата, овие вработени не дозволуваат рутината да им го уништи духот.

ОФИЦИЈАЛЕН ТРЕЈЛЕР

Датум:
Sun, 25 Oct | 18:00
Година:
2019
Времетраење:
80 минути
Земја:
Бразил, Данска
Јазик:
португалски
Режиja:
Tali Yankelevich
Сценарио:
Tali Yankelevich, Marco Korodi
Продукција:
Casa Redonda
Копродукција:
Good Company, Mão Direira
Камера:
Gustavo Almeida
Монтажа:
Marco Korodi